Vriendenloterij

Beste clubleden,

VV Forza Schouwen-Duiveland heeft al heel lang de wens om weer deel te nemen aan de belweken van de Vriendenloterij. Met dit project kunnen wij namelijk het aantal deelnemers voor onze club uitbreiden, waarmee onze clubkas elk kwartaal een belangrijke aanvulling krijgt om onze doelen te verwezenlijken, te weten:

Het stimuleren van de volleybalsport – het organiseren van volleybalprojecten – het organiseren van jeugdactiviteiten – het opleiden van kader voor onze jeugd- en seniorenteams – het opleiden van scheidsrechters en – aanschaf van materiaal.

Wij doen daarom mee aan de Nationale Belweken van de Vriendenloterij om deze wens te kunnen vervullen.

Op 21 maart tussen 19.00 en 21.30 uur kun je een telefoontje verwachten van één van onze leden met de oproep mee te spelen met de Vriendenloterij voor VV Forza Schouwen-Duiveland. De helft van je lotprijs gaat direct naar onze clubkas. En als deelnemer van de Vriendenloterij maak je maandelijks kans op fantastische (geld)prijzen.

Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we doelen kunnen realiseren. Daar gaan we samen toch voor?

Kijk ook op hun website: https://www.vriendenloterij.nl/

Doe mee want…. Forza ben jezelf.
Met vriendelijke groet,

Namens VV Forza Schouwen Duiveland,

Marcel Schiettekatte

 

  • Wist je dat de VriendenLoterij een extra bonus uitkeert aan VV Forza Schouwen-Duiveland wanneer we in de Top 10 van clubs en verenigingen komen waar na drie maanden nog de meeste loten voor meespelen! Hou 21 maart dus je telefoon in de gaten.