saskia folmer fotografie grastoernokke mini forza volleybal yum

Grastoernokke MINI

GRASTOERNOKKE IS DIT JAAR HELAAS AFGELAST I.V.M. MET DE CORONA CRISIS. 🙁 WE HOPEN JULLIE VOLGEND JAAR ALLEMAAL WEER TE ZIEN! 

Na het grote succes van de eerste editie van Grastoernokke in 2017 zijn we in 2018 de dag gestart met Grastoernokke MINI! Een super gezellig grasvolleybaltoernooi voor de kleinsten. Ook dit jaar zorgt de CMV-jeugd voor de start van het gehele toernooi. Alle teams van niveau 1 tot 6 mogen hieraan deelnemen. Meer informatie (ook over het jeugd en senioren toernooi) vind je hier. Sfeer proeven? Foto’s bekijk je hier >

Een toffe nieuwe ervaring

Eigenlijk moet je het zien als een normaal CMV toernooi, maar dan op het gras én met leuke activiteiten naast het volleyballen! Lekker buiten rondrennen, volleyballen en genieten van het zonnetje. Een hele toffe, nieuwe ervaring dus!

Kosten

Inschrijven kost per team €5,00

Je kunt ook een shirt bij bestellen per teamlid. Deze zijn echter voor eigen kosten, maar zien er wel super tof uit. Plus het is een mooi aandenken aan het toffe toernooi! Hieronder komt zo snel mogelijk een voorbeeld van de shirts. Ze zijn dit jaar van betere kwaliteit en kunnen niet krimpen.

Kosten per shirt: €11,00. –> Prijs kan nog wijzigen, maar zal niet hoger worden.

Opgeven doe je via deze link: https://forms.gle/NAeJidQ6zbjKkipV8