saskia folmer fotografie grastoernokke forza volleybal overzicht

Algemene informatie

GRASTOERNOKKE IS TERUG OP 31 AUGUSTUS 2024! DE INSCHRIJVINGEN ZIJN GEOPEND!

Het leukste, écht Zeeuwse toernooi van Schouwen-Duiveland is here again! De zesde editie van Grastoernokke zal in 2024 georganiseerd worden door volleybalvereniging Forza Schouwen-Duiveland in samenwerking met (natuurlijk) Bruse Boys. Na de unieke editie van het volleybaltoernooi op het zand in 2022, is het tijd om terug te gaan naar het gras. Zet 31 augustus 2024 in je agenda!
Alle informatie die je nodig hebt, inschrijven en foto’s en filmpjes kun je hier vinden. Niet alleen volleyballers maar ook niet-volleyballers mogen deelnemen aan het beachvolleybal toernooi.

Op 31 augustus verandert het voetbalveld van Bruse Boys in een grasvolleybal arena waar jong en oud terecht kunnen, volleyballend of niet-volleyballend, met je familie of als bedrijfsuitje. Met een volledige middag volleyballen, toffe activiteiten, een heleboel eten en drinken én een lekker feestje op zaterdagavond wordt het weer een top weekend. Enthousiast en wil je dit jaar ook mee doen? Je bent vast benieuwd naar het volledige programma 😉

Het spelletje

Op Grastoernokke wordt 4 tegen 4 gespeeld bij de senioren en bij de jeugd. Elke wedstrijd wordt gespeeld in 2 sets op een speelveld van 8×8 meter. Je deelt je team in, in een eigen gekozen poule. Welke poules er zijn kun je vinden op de inschrijfpagina. Hier staat alles specifiek beschreven. Wij delen de poules zo goed mogelijk in.

Blijven slapen?

Dat kan! We hebben wel een aantal andere mooie adressen waar je kunt verblijven voor een mooi prijsje. Bekijk de mogelijkheden, maar wees snel. Het vakantieseizoen is in volle gang tijdens Grastoernokke en dat betekent gezellige drukte in Zeeland!

HotelBru
Midden op het dorp, op loopafstand ligt het mooie HotelBru!
https://www.hotelbru.nl/ 

Vakantiepark Aquadelta
Aan de andere kant van het dorp, op zo’n 10 minuten fietsen ligt Vakantiepark Aquadelta. Hier heb je huisjes, appartementen en kampeerplekken!

https://www.roompot.nl/bestemmingen/nederland/zeeland/vakantiepark-aquadelta/

Heb je nog vragen, opmerkingen of wil je gewoon even iets kwijt? Mail ons dan via of doe ons een berichtje op Facebook of Instagram, dan antwoorden we zo snel mogelijk!