saskia folmer fotografie grastoernokke forza volleybal overzicht

Algemene informatie

GRASTOERNOKKE IS DIT JAAR HELAAS AFGELAST I.V.M. MET DE CORONA CRISIS. 🙁 WE HOPEN JULLIE VOLGEND JAAR ALLEMAAL WEER TE ZIEN! 

Het nieuwste, écht Zeeuwse toernooi van Schouwen-Duiveland is hier! De derde editie van Grastoernokke zal in 2019 georganiseerd worden door volleybalvereniging Forza Schouwen-Duiveland in samenwerking met voetbalvereniging Bruse Boys, een echt Zeeuws toernooi. Zet 6 juni 2020 maar in je agenda! Help jij ons dit toernooi een succes te maken? Wie weet kunnen we het dan in 2020 nóg een keer over doen 😀
Alle informatie die je nodig hebt, inschrijven en foto’s en filmpjes kun je hier vinden. Niet alleen volleyballers maar ook niet-volleyballers mogen deelnemen aan het toernooi.

Op 6 juni verandert het terrein van Sportpark Volharding in een volleybalarena waar jong en oud terecht kunnen, volleyballend of niet-volleyballend. Met een volledige middag volleyballen, toffe activiteiten, een barbecue en een lekker feestje op zaterdagavond wordt het weer een top weekend. Enthousiast en wil je dit jaar ook mee doen? Je bent vast benieuwd naar het volledige programma 😉

Het spelletje

Op Grastoernokke wordt 6 tegen 6 gespeeld in de lage poules en 4 tegen 4 in de hogere poules, elke wedstrijd wordt gespeeld in 2 sets op een speelveld van 8×8 meter. De richtlijnen van de poules kun je vinden op de inschrijfpagina. Hier staat alles specifiek beschreven.

Blijven slapen?

Dat kan! Helaas is het nog niet mogelijk om op het terrein te slapen, maar we hebben wel een aantal andere mooie adressen waar je kunt verblijven voor een mooi prijsje. Bekijk de mogelijkheden, maar wees snel. Het vakantieseizoen is in volle gang tijdens Grastoernokke en dat betekent gezellige drukte in Zeeland!

De Stoofpolder
Boomdijk 21
4311 BL Bruinisse
http://www.destoofpolder.nl/

Vakantiepark Aquadelta
Hageweg ’t Centrum 269
4311 NS Bruinisse
http://www.aquadelta.nl/

Minicamping de Welblok
Nieuwe Groeneweg 2
4307 RT Oosterland
http://www.dewelblok.nl/

 

Heb je nog vragen, opmerkingen of wil je gewoon even iets kwijt? Mail ons dan via of doe ons een berichtje op Facebook of Instagram, dan antwoorden we zo snel mogelijk!