saskia folmer fotografie grastoernokke forza volleybal overzicht

Algemene informatie

GRASTOERNOKKE KOMT TERUG IN 2023! HOU ONZE KANALEN IN DE GATEN!

Het leukste, écht Zeeuwse toernooi van Schouwen-Duiveland is hier! De vierde editie van Grastoernokke zal in 2022 georganiseerd worden door volleybalvereniging Forza Schouwen-Duiveland in samenwerking met Strandpaviljoen de Schaar, een unieke Grastoernokke editie. Zet 23 juli 2022 maar in je agenda! Help jij ons dit toernooi een succes te maken?
Alle informatie die je nodig hebt, inschrijven en foto’s en filmpjes kun je hier vinden. Niet alleen volleyballers maar ook niet-volleyballers mogen deelnemen aan het beachvolleybal toernooi.

Op 23 juli verandert het Strand van Westenschouwen in een beachvolleybal arena waar jong en oud terecht kunnen, volleyballend of niet-volleyballend. Met een volledige middag volleyballen, toffe activiteiten, een heleboel eten en drinken én een lekker feestje bij het kampvuur op zaterdagavond wordt het weer een top weekend. Enthousiast en wil je dit jaar ook mee doen? Je bent vast benieuwd naar het volledige programma 😉

Belangrijke info m.b.t. de locatie
Voor het strand moeten we een vergunning aanvragen. Deze kan ieder moment goedgekeurd worden. Het is echter ook mogelijk dat deze afgekeurd wordt. We zullen dan uit moeten wijken naar een andere locatie. We houden jullie op de hoogte!

Het spelletje

Op Grastoernokke – Beach Edition wordt 4 tegen 4 gespeeld bij de senioren en 6 tegen 6 bij de jeugd. Elke wedstrijd wordt gespeeld in 2 sets op een speelveld van 8×8 meter. Je deelt je team in, in een eigen gekozen poule. Welke poules er zijn kun je vinden op de inschrijfpagina. Hier staat alles specifiek beschreven.

Blijven slapen?

Dat kan! Helaas is het nog niet mogelijk om op het strand te slapen, dat had leuk geweest 😉. Maar we hebben wel een aantal andere mooie adressen waar je kunt verblijven voor een mooi prijsje. Bekijk de mogelijkheden, maar wees snel. Het vakantieseizoen is in volle gang tijdens Grastoernokke – Beach Edition en dat betekent gezellige drukte in Zeeland!

Ardoer Camping Duinoord
Steenweg 16
4328 RM Burgh-Haamstede
https://duinoord.ardoer.com/nl/

De Deining
Steenweg 10
4328 RL Westenschouwen
https://www.booking.com/hotel/nl/de-deining

Hotel de Zilvermeeuw Niederlande
Lageweg 21
4328 RR Burgh-Haamstede
http://hoteldezilvermeeuw.nl/

Heb je nog vragen, opmerkingen of wil je gewoon even iets kwijt? Mail ons dan via of doe ons een berichtje op Facebook of Instagram, dan antwoorden we zo snel mogelijk!