Algemene informatie

 

Het nieuwste, écht Zeeuwse toernooi van Schouwen-Duiveland is hier! De tweede editie van Grastoernokke zal in 2018 georganiseerd worden door volleybalvereniging Forza Schouwen-Duiveland in samenwerking met voetbalvereniging Bruse Boys, een echt Zeeuws toernooi. Help jij ons dit toernooi een succes te maken? Wie weet kunnen we het dan in 2018 nog een keer over doen..
Alle informatie die je nodig hebt, inschrijven en foto’s en filmpjes kun je hier vinden. Niet alleen volleyballers maar ook niet-volleyballers mogen deelnemen aan het toernooi.

Op 2 juni zal het terrein van Sportpark Volharding veranderen in een volleybalterrein waar jong en oud terecht kunnen. Met een volledige dag volleyballen, zaterdagmiddag-activiteiten, een barbecue en een groot feest op zaterdagavond beloofd het een top weekend te worden. Je bent vast benieuwd naar het volledige programma.

Speltype

Op Grastoernokke wordt 6 tegen 6 gespeeld in verschillende poules, elke wedstrijd wordt gespeeld in 2 sets op een speelveld van 8×8 meter. De richtlijnen van de poules kun je vinden op de inschrijfpagina. Hier staat alles specifiek beschreven.

Blijven slapen?

Dat kan! Helaas is het nog niet mogelijk om op het terrein te slapen, maar we hebben wel een aantal andere mooie adressen waar je kunt verblijven voor een mooi prijsje. Bekijk de mogelijkheden, maar wees snel. Het vakantieseizoen is weer begonnen en dat betekent gezellige drukte in Zeeland!

De Stoofpolder
Boomdijk 21
4311 BL Bruinisse
http://www.destoofpolder.nl/

Vakantiepark Aquadelta
Hageweg ’t Centrum 269
4311 NS Bruinisse
http://www.aquadelta.nl/

Minicamping de Welblok
Nieuwe Groeneweg 2
4307 RT Oosterland
http://www.dewelblok.nl/

 

Heb je nog vragen, opmerkingen of wil je gewoon even iets kwijt? Mail ons dan via of doe ons een berichtje op Facebook, dan antwoorden we zo snel mogelijk!