ZeelandCup 2019: Forza succes!

Nadat Forza vorig jaar de ZeelandCup organiseerde in Zierikzee, was het dit jaar de beurt aan VV Mytilus en VVS’92 om de handen ineen te slaan en een geweldig toernooi neer te zetten. Met maar liefst 34 teams uit alle hoeken van Zeeland was het een volleybal dag waar continu mooi spel te zien was. Ook Sliedrecht Sport Heren 1, Landskampioen Orion en Caruur Volley Gent kwamen op bezoek voor een driekamp wat de dag extra speciaal maakte.

Forza met succes terug naar huis

Onze teams hebben goede resultaten geboekt. Jongens C en Dames 2 werden kampioen in hun poule en keerden zonder setverlies terug naar Schouwen-Duiveland. Ook Heren 2 werd kampioen in hun poule. Gefeliciteerd!

Heren 1 greep net naast het plekje in de finale en werden dus 2de in de poule. Een knappe prestatie met extra hulp van oud lid Jos Frickus en Leon van Mytilus.

Meiden A werd 2de, na een spannende eerste set in de eerste wedstrijd werd er meer gelet op het verbeteren van het eigen spel, hier was een goede stijgende lijn in te zien, waardoor, ondanks verlies, toch trots terug gekeken wordt op de wedstrijden.

Ook dames 1 wist niet te winnen, zij werden 3de, maar ook hier was een goede stijgende lijn te herkennen. Wat er te zien was binnen het team, biedt mooi perspectief voor het komende seizoen.

Invallers en nieuwe spelers

Voor meerdere teams was het ook wennen aan elkaar. Nieuwe teamindelingen, jeugd speelsters die hun minuten maakten in de senioren teams en nieuwe leden die voor de eerste keer meededen aan competitie wedstrijden: we zagen het allemaal gebeuren tijdens de ZeelandCup.

Bedankt!

VV Mytilus en VVS’92, bedankt voor de organisatie. Het was een top oefendag waar al onze teams goede leermomenten uit kunnen halen voor komend seizoen.

 

SAVE THE DATE: Zeelandcup 2019

Beste Volleybalvrienden,

 

Hierbij de uitnodiging voor de 2e editie van de ZeelandCup. Na een succesvolle 1e editie die georganiseerd is door Forza SD in Zieirikzee, hebben de verenigingen Mytilus uit Goes en VVS’92 uit Vlissingen de handen ineen geslagen voor deze editie. De ZeelandCup zal dit jaar op zaterdag 7 september 2019 plaatsvinden. Zet het in je agenda en stuur binnen je vereniging een “save the date” uit.

 

Afhankelijk van de aantal inschrijvingen voor dit jaar (vorig jaar 33 teams in totaal), hopen we de dag omstreeks 12:00 uur te starten. Locatie van deze ZeelandCup zal het Omnium zijn aan de Zwembadgweg 4, 4463 AB Goes (https://omnium.nl/sport/). Zoals ook vorig jaar, staat inschrijving dit jaar open voor de seniorenteams en de ABC-jeugdteams.

 

We hopen het gehele toernooi te kunnen afsluiten met een climax. Deze apotheose zal ongeveer vanaf 19.30 uur gaan plaatsvinden op één van de velden, alwaar het een en ander in de loop van die middag zichtbaar zal worden. We kunnen daar nu nog niets over zeggen, maar houd vooral alle social media uitingen van de ZeelandCup in de gaten. Zo zal de Zeeuwse media (PZC, BN/De Stem en Omroep Zeeland) ook aandacht gaan schenken aan deze “klapper” als afsluiting van de dag.  We hopen dat vele deelnemers, aanwezigen, supporters en belangstellenden de tribunes vol zullen gaan maken. Catering (tegen eigen betaling) is aanwezig en zal rekening gaan houden met vele bezoekers.

Inschrijving van de teams uiterlijk zondag 7 juli 2019.

 

Wij als organisatie zijn al begonnen met de nodige voorbereidingen. Wij worden al enthousiast van dit fraaie evenement en ook van de klapper, een zgn. “toetje van de dag”.

 

Met vriendelijke sportgroeten,

 

Namens de organisatie

vv Mytilus en VVS’92

De allerbeste wensen!

2019 Forza Schouwen-Duiveland volleybal

Beste Forza volleyballers en volleybalsters,

We wensen jullie, en familie en vrienden, een gelukkig, gezond en vooral sportief 2019. Veel succes in de competities, met goede resultaten en hopelijk zonder blessures.

Proost, het bestuur.