NeVoBo schrapt alle competities

Behalve de Eredivisie zijn alle competities geschrapt. Niemand zal promoveren of degraderen dit seizoen.

Omdat het seizoen nu is gestopt, promoveren en degraderen er geen clubs. “Natuurlijk hopen we dat voor het einde van het seizoen teams nog wedstrijden kunnen spelen”, zegt Guido Davio, algemeen directeur van NeVoBo. “Echter halen we nu deze drie tot vier wedstrijden uit de kalender, zodat we ruimte maken voor teams om zelf oefenwedstrijden te plannen. Zo kunnen ze zelf bepalen tegen wie ze zouden willen spelen.”

Lees het hele stuk hier:
https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/125644/Volleybalbond-schrapt-restant-van-de-competitiewedstrijden

De winnaars van Heel Forza Bakt!!

Lieve allemaal,

Wat hebben jullie ontzettend je best gedaan! 🤯 We hebben de mooiste, meest kleurrijke, creatieve baksels zien langskomen. Cupcakes en taarten, prachtig gemaakt en gedecoreerd, in de vorm van een volleybal, in Forza kleuren, zelfs met volleybal netjes op de taart! En ze waren, volgens jullie, ook nog eens su-per lekker. Jammer dat we als jury niet hebben mogen proeven 🙁.

Na alle 20 (!wow!) inzendingen heeft de VV Forza Heel Forza Bakt jury, bestaande uit Janny (Jaida), André (Cindy), Robèrt (Daphne van Two Sweet) en de cameravrouw (Lourentine), 3 winnaars gekozen. We hebben gelet op originaliteit, creativiteit, netheid en natuurlijk de hoeveelheid Forza in, op en aan de taart!

En de winnaars zijnnnnnnnnnn

  • Anne & Annelieke!

heel forza bakt volleybal
Gefeliciteerd! Jullie winnen een volleybalshop cadeaubon van €20,- om je volleybalcollectie uit te breiden 😃 We nemen contact op met jullie om te vertellen hoe jullie de cadeaubon kunnen gebruiken.

  • Lieke en Lisa!

two sweet cookies winnaar heel forza bakt
Woehoee! Super goed gedaan. Jullie hebben 6 gratis cookies gewonnen van Two Sweet! 🍪🍪🍪🍪 Daphne neemt hiervoor contact met jullie op.

  • Alice!

heel forza bakt volleybal schouwen-duiveland
Wat een prachtige dripcake, hier konden we niet omheen natuurlijk! Met jouw baksel win je een bakpakket naar keuze t.w.v. €20,-! De jury neemt contact met je op om de invulling te bespreken.

 

Iedereen 1000 maal dank voor het meedoen. Wat zijn jullie creatief en enthousiast. Hopelijk kan heel Schouwen-Duiveland binnenkort weer gaan volleyballen. Want dat blijft toch het aller-aller leukste…!

 

 

TRAININGEN GESTOPT DOOR CORONA

Alle trainingen worden tot nader bericht afgelast door Corona. Helaas Pindakaas.
Maar stay safe! Dan kunnen we snel weer genieten van de aller leukste sport!

Jaarvergadering verplaatst naar voorjaar

Beste Forza leden

 

Onderwerp: de jaarvergadering seizoen 2019 – 2020

 

De jaarvergadering over het seizoen 2019-2020, die we traditiegetrouw in de maand november moeten houden, is in verband met de corona beperkingen uitgesteld tot het voorjaar van 2021. Ons administratie kantoor heeft aangegeven dat het, gezien deze omstandigheden, mogelijk is om de jaarvergadering uit te stellen..

We gaan ervan uit dat we in het voorjaar dan toch weer bij elkaar kunnen komen. We betrekken dan ook het eerste halfjaar van seizoen 2020 -2021 in het verslag.

De penningmeester heeft de jaarcijfers van seizoen 2019 – 2020 opgemaakt. Deze zijn gecontroleerd door de kascommissie en door hen akkoord bevonden.

Zodra de omstandigheden het weer toelaten bepalen we de nieuwe datum en ontvangen de leden een (digitale) uitnodiging.

Indien er vragen zijn, dan horen we dat graag via het emailadres:

 

Met vriendelijke groet

Het Bestuur

VV Forza Schouwen Duiveland