Nieuwe gezichten in Technische Commissie

Nieuwe TC Forza Schouwen-Duiveland

Begin 2018 mocht de vereniging een aantal nieuwe gezichten verwelkomen in de Technische Commissie. Erik van Breda, oud volleyballer van Forza en vader van twee van onze leden, is het eerste nieuwe lid. Daarnaast zal Yuri van der Sluijs, speler van Heren 1, aansluiten. Wilna van Gilst, fanatiek supporter, maakt het rijtje compleet. Wim Munter zal zijn plek in de TC nog even behouden.

Wat doet de TC?

De technische commissie zorgt ervoor dat alle leden, op hun eigen niveau, actief kunnen deelnemen aan trainingen en wedstrijden. Ze vertalen de lange termijn visie (3-5 jaar) van de vereniging naar een uitvoerend beleid (1-2 jaar), zorgt er voor dat dit beleid door de andere vrijwilligers uitgevoerd wordt en stuurt de gene die dit uitvoert aan. Ze helpen Forza Schouwen-Duiveland dus bij het behalen van onze visies, doelen en toekomstbeelden.

Namens de gehele vereniging wensen we de nieuwe TC heel veel succes en plezier!

Forza op TV: Onze Club bij Omroep Zeeland

Afgelopen zondag (28 januari) om 18.10 uur zat heel de vereniging op het puntje van zijn stoel. We waren op TV! Super trots zijn we op het resultaat.

Jan Jaap Corré bezoekt iedere week een Zeeuwse sportclub. Hij praat hier over de club, de teams, de vrijwilligers, materialen, gaat op zoek naar de talenten en doet een challenge. Ook de vereniging zelf neemt deel aan een challenge waar uiteindelijk uit alle verenigingen een winnaar komt.

Wat krijg je te zien?
Bij Forza kwam voorzitter Wim Munter als eerste aan de beurt. Hij vertelt over de club en de moeite die er gedaan wordt om nieuwe leden aan te trekken. Melissa van den Berge is als tweede aan de beurt. Zij vertelt Jan Jaap over de materialen en kleding die bij volleybal gedragen wordt en slaat nog even een balletje naar de grond. Onze twee talenten laten hun beste kant zien: Jaïda van Breda laat haar tactische drie meter aanval zien en Megan Korpershoek slaat een krachtige middenbal.
Als club icoon kwam Lydia Mol aan het woord. Zij kreeg vorig jaar nog een lintje voor haar vrijwilligers werk bij Forza Schouwen-Duiveland. Ze neemt ons mee terug in de geschiedenis, de tijd dat het voor haar allemaal begon. Daarna komen de dames van dames 1: Marit Klein, Willemijn Olree en Daphne Folmer doen hun uiterste best om Forza op nummer één in de ranglijst te zetten. Gaat het ze lukken?
Onze kids vinden het geweldig, maar ook Annemarie Terwoert blijft telkens met veel plezier training geven aan onze kleinste volleyballers. Ze vertelt Jan Jaap hoe het is om vrijwilliger te zijn bij onze club. De jongens en meisjes trainen hard en met ontzettend veel plezier.

De challenge
Dan. Als allerlaatste legt trainer Ronald van Voorthuizen aan Jan Jaap uit hoe hij een sight-out moet spelen. Pass – set up – aanval! Hij doet goed z’n best, maar het voetballer bloed is zeker terug te zien. Dat kopballetje tussen door, dat kan natuurlijk niet bij volleybal 😉 . Gaat hij de challenge halen? Dan wordt hij gehuldigd op ‘de Forza manier’.

Kijk de aflevering hieronder terug! 

Onze Club is iedere zondagavond te zien op televisie bij Omroep Zeeland. De uitzending begint om 18.10 uur en wordt ieder halfuur herhaald.

Nieuwjaarswens bestuur VV Forza Schouwen Duivenland

Beste Forza Volleyballers en Volleybalsters

We wensen jullie, met je familie en vrienden, een gelukkig, gezond en vooral sportief 2018. Veel succes in de competities, met goede resultaten en graag zonder blessures.

Het bestuur

VV Forza Schouwen Duiveland  

Uitnodiging ledenvergadering 7 december 2017

Op donderdag 7 december is het weer zo ver: de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Onder het genot van een kopje koffie of thee stellen we onder andere de nieuwe bestuursleden aan je voor. Zien we je dan? Natuurlijk zijn alle leden welkom.

Zie onderstaand de agenda voor de avond.

 

Agenda Ledenvergadering 2017

VV Forza Schouwen Duiveland

 

Datum:           7 december
Tijd:                20.00 – 22.00 uur
Locatie:          ‘t Durpsuus

  1. Opening door de voorzitter.
  2. Vaststellen agenda
  3. Verslag vorige ledenvergadering november 2016
  4. Financiën, kascommissie, tevens benoemen nieuw lid kascommissie.
  5. Visie Forza Volleybalvereniging 2017
  6. Bestuurssamenstelling
  7. Rondvraag
  8. Sluiting