Uitnodiging ledenvergadering 7 december 2017

Op donderdag 7 december is het weer zo ver: de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Onder het genot van een kopje koffie of thee stellen we onder andere de nieuwe bestuursleden aan je voor. Zien we je dan? Natuurlijk zijn alle leden welkom.

Zie onderstaand de agenda voor de avond.

 

Agenda Ledenvergadering 2017

VV Forza Schouwen Duiveland

 

Datum:           7 december
Tijd:                20.00 – 22.00 uur
Locatie:          ‘t Durpsuus

  1. Opening door de voorzitter.
  2. Vaststellen agenda
  3. Verslag vorige ledenvergadering november 2016
  4. Financiën, kascommissie, tevens benoemen nieuw lid kascommissie.
  5. Visie Forza Volleybalvereniging 2017
  6. Bestuurssamenstelling
  7. Rondvraag
  8. Sluiting

 

Eerste thuistoernooi voor onze mini’s

Aanstaande zaterdag wordt de Vanger in Bruinisse weer gevuld met onze en andere mini teams uit de regio. Het eerste thuistoernooi van dit jaar! Het programma begint al vroeg en duurt de gehele ochtend. De teams zullen strijden om een aantal prachtige medailles. We wensen ze heel veel succes en plezier!

Het programma:

9.00 uur – 11.00 uur

  • niveau 1 t/m 3

11.00 uur – 13.00 uur

  • niveau 4 t/m 6

 

Alle support is welkom! Tot zaterdag.

 

Eerste thuisdag met mosselen

Aanstaande zaterdag zullen er om de eerste thuisdag te vieren, net als vorige seizoen, weer mosselen zijn! Deze worden gesponsord door Mosselhandel Bout en klaargemaakt door Wout en José. Wij krijgen er spontaan honger van. Jullie ook?

De mosselen zijn gratis. Wil je er friet, mayo en sausjes bij? Dat kan voor slechts €2,50. Wees er wel snel bij, want: OP = OP!

De eerste wedstrijd zal om half 11 starten in de Vanger in Bruinisse. Het programma voor de eerste thuisdag is te zien op onze homepage én op onze Facebookpagina

Openingstoernooi recreatie 15 september 2017

Hét toernooi van de lage opkomst. Ook deze keer geen trendbreuk. Maar met 21 volleyballers net weer genoeg om een snelle halve competitie af te werken, wat tussenrondes, halve finales en uiteindelijk het spelen om de plek. Uiterst geraffineerd zijn er 6 teams samengesteld waarbij er 3 tegen 3, 4 tegen 3, 3 tegen 4 of 4 tegen 4 werd gespeeld. De teams moesten dus in 2 uur tijd 7 wedstrijdjes aan de bak. Voor teams die een tussenrondje hadden zoals de Apartje Aapjes zelfs 9 keer. De regels en telling om te komen tot de juiste eindplek bleken niet altijd even duidelijk. Zo heeft het team van de Aparte Aapjes voor de halve finales een tussenronde moeten spelen die ze wonnen en hun halve finale gewonnen. Toch konden ze spelen om plek 5 en 6. Een nutteloze tussenronde en halve finale lijkt het. Om plek 5 hebben ze dan wel ook weer gewonnen, tegen de Bleke Beren. Een even vreemd geval overkwam het team van de Eigenzinnige Ezels. Ze wonnen hun halve finale van de Chille Citrussen om vervolgens naar de finale toe nog een tussenronde te spelen tegen dat zelfde team die ze verloren. Spelen om plek 3 en 4 daarmee, die ze verloren van de Fraaie Flamingo’s. De Chille Citrussen naar de finale, waar ze het opnamen tegen de Drukke Dammers, het team dat tot dan alles had gewonnen. Vorig jaar hadden we in de finale ook een team dat daarvoor alles had gewonnen maar dan: finalestress. Ook deze keer weer. Het team van de Chille Citrussen sloeg in het begin van de wedstrijd een dermate groot gat dat door de Drukke Dammers niet meer kon worden overbrugd. Eindstand: 25 -19. Het team van de Chille Citrussen kon naar het hoogste bankje. Proficiat!