Stem op onze club tijdens de Rabobank Clubkas Campagne!

Breng jouw stem uit en steun het verenigingsleven! Rabobank Oosterschelde draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Ook onze vereniging doet mee!

Stemmen

Van 4 t/m 16 april 2018 mogen leden van Rabobank Oosterschelde vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 120.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Forza Schouwen-Duiveland ontvangt het aantal op hen uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden

Het is voor onze vereniging belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor bijvoorbeeld nieuwe netten, activiteiten en het aantrekken van nieuwe (jeugd)leden.
Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden stemmen geven aan Forza Schouwen-Duiveland tijdens deze campagne. Kijk voor meer informatie en het stemmen op www.rabobank.nl/oosterschelde.

We willen je alvast ontzettend bedanken voor je steun!

Voor in de agenda: Grastoernokke

Het gaat weer gebeuren! Grastoernokke kan ook in 2018 doorgaan.

Op zaterdag 2 juni wordt Sportpark Volharding in Bruinisse opnieuw omgetoverd tot een plek waar jong en oud, volleyballer of niet-volleyballer kan strijden om de titel en om, niet te vergeten, een lekker koud biertje te drinken. Het is de tweede editie van dit Zeeuwse volleybaltoernooi, georganiseerd door onze vereniging in samenwerking met Bruse Boys.

Het 6 tegen 6 grastoernooi vult de middag, samen met andere activiteiten. Na een middag hard werken is het tijd voor een barbecue en… een feestje! Je bent vast benieuwd naar het volledige programma.

Maak jij samen met ons de tweede editie van Grastoernokke tot een succes? Verzamel een team van minimaal 6 personen en schrijf je in!

Schrijf je vanaf 4 maart 2018 in via onderstaande link:

https://goo.gl/forms/kWcXYHFlB1QWwSgZ2

 

 

2 maart 3 tegen 3 toernooi

Vrijdag 2 maart is alweer het derde 3 tegen 3 recreatie toernooi. Het toernooi zal in het Sport Blok te Zierikzee plaatsvinden van af 8 uur.

Opgeven met een team van minimaal drie personen kan bij Marnix de Boer

 

Nieuwe gezichten in Technische Commissie

Nieuwe TC Forza Schouwen-Duiveland

Begin 2018 mocht de vereniging een aantal nieuwe gezichten verwelkomen in de Technische Commissie. Erik van Breda, oud volleyballer van Forza en vader van twee van onze leden, is het eerste nieuwe lid. Daarnaast zal Yuri van der Sluijs, speler van Heren 1, aansluiten. Wilna van Gilst, fanatiek supporter, maakt het rijtje compleet. Wim Munter zal zijn plek in de TC nog even behouden.

Wat doet de TC?

De technische commissie zorgt ervoor dat alle leden, op hun eigen niveau, actief kunnen deelnemen aan trainingen en wedstrijden. Ze vertalen de lange termijn visie (3-5 jaar) van de vereniging naar een uitvoerend beleid (1-2 jaar), zorgt er voor dat dit beleid door de andere vrijwilligers uitgevoerd wordt en stuurt de gene die dit uitvoert aan. Ze helpen Forza Schouwen-Duiveland dus bij het behalen van onze visies, doelen en toekomstbeelden.

Namens de gehele vereniging wensen we de nieuwe TC heel veel succes en plezier!