Tweede bedrijventoernooi in Kerst stijl op 23-12-22!

De eerste editie was zo’n succes, dat er gelijk een tweede volleybal bedrijventoernooi op de planning staat! Geven jullie je op? Mail dan naar !

Cool Moves Volley toernooi Zierikzee 15-10-22

volleyballen op schouwen duiveland in zierikzee bruinisse

Wat was het ontzettend gezellig tijdens het CMV toernooi in Zierikzee afgelopen zaterdag! Maar liefst 15 CMV teams namen deel, op 6 verschillende niveaus. Van Volleybalvereniging Forza Schouwen-Duiveland deden er deze editie 9 teams mee!

Alle deelnemende teams hebben gestreden om de eerste plaats in hun poule. De organisatie, waaronder Stefanie en Sandra, hebben er een leuk, sportief en actief toernooi van gemaakt.

Benieuwd naar de volleybal uitslagen van dit weekend? Die vind je hieronder! Het volgende toernooi is op … bij …. in …. .

Niveau 1

Niveau 2

Niveau 3

Niveau 4

Niveau 5

Niveau 6

Algemene ledenvergadering 24-11-2022 om 20.00 uur

Op donderdagavond 24 november om 20.00 uur is het weer tijd voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Dit jaar houden we de vergadering in Dorpshuis de Vanger in Bruinisse. Iedereen is uitgenodigd om deel te nemen, ouders, vrijwilligers, spelers, speelsters, trainers, coaches etc.

Waar gaan we met jullie op in?

Tijdens de ledenvergadering blikken we terug op het afgelopen jaar, maar kijken we ook vooruit. Zo is er afgelopen jaar een heisessie geweest waarin mooie plannen zijn gemaakt. Hierover willen we jullie graag inlichten én we zijn uiteraard benieuwd wat jullie vinden en wat jullie ideeën zijn!

Aftredende bestuursleden

Naast de plannen voor de vereniging zijn er ook aftredende bestuursleden. Hiervoor zoeken we nieuwe invulling! Meer informatie hierover volgt later.

Agenda & notulen

Hieronder vind je de notulen van de vorige vergadering en de agenda van de komende. Tijdens de vergadering zullen we beiden bespreken. Heb je er vragen over? Dan kun je deze tijdens de komende vergadering stellen!

Notulen seizoen 2021-2022

Agenda seizoen 2022-2023

Bedrijventoernooi Volleybal op 16 september!

Op vrijdagavond 16 september organiseert volleybalvereniging Forza Schouwen-Duiveland een bedrijventoernooi. Een hoop teams hebben zich al aangemeld! Wil je ook mee doen? Geef dan jezelf of een team op via !

Kom jij volleyballen in Zierikzee of Bruinisse?

Forza zoekt jou!

Voor onze volleybal jeugd groepen in Bruinisse en Zierikzee zijn we altijd op zoek naar de jongste leden! Is jouw zoon of dochter 6 jaar of ouder, dan is hij/zij van harte welkom om een aantal keren mee te trainen! In deze groepen leer je de beginselen van volleybal in een leuke sfeer met leeftijdsgenootjes. Lekker bewegen, vangen, gooien en leren hoe je een goeie smash moet geven zijn de eerste stappen. De trainingen zijn in Zierikzee en Bruinisse op verschillende dagen:

Zierikzee:

Dinsdagavond van 18.30 tot 19.30 in Sportboulevard Sportblok (6 tot 12 jaar)

Bruinisse:

Dinsdagmiddag van 15.45 tot 16.45 in Dorpshuis de Vanger (6-8 jaar)
Dinsdagavond van 18.00 tot 19.00 in Dorpshuis de Vanger (9-10 jaar)
Dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 in Dorpshuis de Vanger (11-12 jaar)

Doe een shirt, korte broek en gymschoenen in je sporttas, neem al je vrienden & vriendinnen mee en dan snel naar de sporthal. De eerste drie keer kun je komen proef trainen, dus wil je weten of je het leuk vindt? Kom dan gewoon eens mee doen!

Laat je even weten of je komt? Dit kan via onderstaand e-mailadres of via onze Facebook pagina.

Facebook pagina