sponsoring vrienden van forza

Vrienden van Forza

VV Forza Schouwen-Duiveland is een ‘ons kent ons’ club. Iedereen kent elkaar, onze leden zijn onze vrienden. Ook u kunt daar bij horen!

Doel van de ‘Vrienden van Forza’
De ‘Vrienden van Forza’ heeft als doel het leveren van een bijdrage aan de jeugdontwikkeling binnen Forza Schouwen-Duiveland. De bijdrage zal worden gebruikt voor activiteiten en clinics voor bijvoorbeeld de jeugd, bij SMWO, op basisscholen en middelbare scholen. Ook door u aangedragen suggesties zijn welkom!

Uw bijdrage
Wanneer u vriend wordt van Forza, doneert u 100 euro per jaar. Bekijk ook de sponsorbrochure voor meer informatie. 

Wat krijgt u ervoor terug
Allereerst dient u natuurlijk het maatschappelijke belang op het eiland. U helpt de volleyballende jeugd op Schouwen-Duiveland. Daarnaast komt uw (bedrijfs-)naam te staan op een speciaal bord, wat hangt in Sporthal de Vanger in Bruinisse. Ook zal uw naam op verschillende plaatsen op deze site komen en besteden wij aandacht aan al onze sponsoren op social media en tijdens verenigingsactiviteiten.

Vrienden worden?
Wilt u vriend worden van Forza, heeft u vragen of suggesties, neem dan contact op via . Heeft u interesse om een grotere sponsorbijdrage te leveren aan Forza Schouwen-Duiveland? Deze staan beschreven in onze sponsorbrochure!

Proef alvast onze sfeer: