Stem op onze club tijdens de Rabobank Clubkas Campagne!

Breng jouw stem uit en steun het verenigingsleven! Rabobank Oosterschelde draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Ook onze vereniging doet mee!

Stemmen

Van 4 t/m 16 april 2018 mogen leden van Rabobank Oosterschelde vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 120.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Forza Schouwen-Duiveland ontvangt het aantal op hen uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden

Het is voor onze vereniging belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor bijvoorbeeld nieuwe netten, activiteiten en het aantrekken van nieuwe (jeugd)leden.
Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden stemmen geven aan Forza Schouwen-Duiveland tijdens deze campagne. Kijk voor meer informatie en het stemmen op www.rabobank.nl/oosterschelde.

We willen je alvast ontzettend bedanken voor je steun!