Seizoen 2014/2015

Beste Forza leden,

 

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur en de voorbereidingen daarvoor zijn nagenoeg afgerond. Als bestuur, TC- en JC leden hebben we weer een nieuwe indeling van de teams gemaakt. De trainingsroosters zijn samengesteld en de bijbehorende trainers gevraagd. Het is nog een eerste opzet, maar goed om mee te starten. Er kunnen nog enkele wijzigingen komen.

We zijn weer gestart, met dank aan de vele enthousiaste leden die dit weer mogelijk hebben gemaakt.

Heren 1 speelt na de promotie dit seizoen in de regiodivisie en worden gecoached door Tonie van Breda en als trainer hebben we Ton Begijn uit Vlissingen aangetrokken. Dames 1 speelt in de promotieklasse en Herman Brouwer uit Krimpen aan de IJssel is de trainer. Heren 2 heeft nog een kleine selectie, we vertrouwen erop dat ze ook dit jaar weer in de 2e klasse vertegenwoordigd zullen zijn. Dames 2 wordt getraind en gecoached door Jaap Schootemeijer uit Sirjansland en komt uit in de 1e klasse.

Met de jeugd gaan we dit seizoen met 3 jeugdteams van start in de Nevobo competitie. Jongens B getraind door spelers uit heren 1 en meisjes A, getraind door Jan Dalebout en Krijn Saman, ook hebben we een Nevobo team uit de groep van Annelies, zij gaan niveau 5 spelen. De mini’s gaan weer meespelen in de minicompetitie in Zeeland en omstreken.

 

We staan weer voor een nieuw seizoen met veel verwachtingen voor onze teamprestaties. De grote verandering in het komend seizoen is dat we gebruik maken van het nieuwe Laco Sportcentrum in Zierikzee, als vervanger van Onderdak, voor het trainen en spelen. We zien vooral uit naar de start van onze recreatiecompetitie in de nieuwe zaal op vrijdagavond, de verwachtingen zijn daarbij hoog gespannen. De Nevobo thuiswedstrijden worden gedeeltelijk in de nieuwe hal gespeeld en natuurlijk in de Vanger in Bruinisse.

We zien uit naar een sportieve en blessurevrije competitie, waarbij we weer graag kampioenen huldigen. De erehaag is beschikbaar, het lichtsnoer ligt er klaar voor!

Veel volleybal plezier en …. Forza, dat ben je zelf!!!