Openingstoernooi recreatie

Op vrijdag 18 september heeft het inmiddels traditionele openingstoernooi van de recreatiecompetitie plaatsgevonden. Onder de aanwezigen konden precies 6 teams van 6 spelers worden gevormd. In de voorronden werd een competitie afgewerkt volgens het in opkomst zijnde kanjoo-shuuchu systeem. Naast fysiek en techniek komt dan ook mentale weerbaarheid in het spel. In een uur moesten de teams 5 wedstrijdjes afwerken. In het volgende uur volgden meerdere halve finales en een finale. Er waren twee halve finales. Een systeem van lik-me-vestje want twee sterke teams (E en C) kwamen in de halve finales al tegenover elkaar te staan.

Het team E kon daardoor naar de finale en het team C (Bart, Gillin, Henk, Mariëlle, Mieke en Raymon) moest strijden om plaats 3, die ze overigens met 25 – 19 verloren van team B (André, Icay, Koos, Niels, Sandra en Wahid). In de strijd om de 5e plek won team F ( Barld, Dook, Eric, Hamed, Louis en Stefanie) met 25 -16 van team A (Ad, Co, Coen, Mirella, Roel en Rosanne).

Team E heeft alles gewonnen deze avond, ook de finale ging als vanzelf, 25 – 19 tegen team D (Gino, Jet, Leon, Marcel, Marnix en Piet).

 

het winnende team E met Cornely, Wilma, Jaap, Wim, Arnaud en Leon

 

het winnende team E met Cornely, Wilma, Jaap, Wim, Arnaud en Leon