Jaarverslag jeugdcommissie 2008-2009

Jaarverslag jeugdcommissie vv Forza SD 2008 – 2009

 

Jeugdcommissie

De jeugdcommissie bestaat het seizoen 2008 – 2009 uit de volgende personen; Hans van Slooten (voorzitter), Marije v/d Sande (notulist), Martin Smolders, Marga Timmerman en Louise Vleugel. Omdat er in Zierikzee en in Bruinisse jeugdteams spelen/trainen zitten er mensen in de jeugdcommissie uit zowel Zierikzee als Bruinisse.

 

NeVoBo competitie

Het seizoen heeft een moeizame start gehad. Het indelen van de jeugdleden in de verschillende teams was voor sommige jeugdleden een teleurstelling. Ook het vinden van trainers en coaches was lastig.

Uiteindelijk zijn we de NeVoBo competitie gestart met 9 jeugdteams: meisjes A (2 teams), meisjes C (2 teams), CMV5 = circulatie- en minivolleybal niveau 5 (1 jongensteam, 2 meisjesteams), jongens B en jongens C (gemengd team).                                                                                                                                                                                        De jeugd speelt in een seizoen 2 competities. De eerste competitie loopt t/m december. In deze competitie is CMV5 team 1 kampioen geworden. Enkele andere teams hebben het op een paar punten net niet gehaald. In april waren er zelfs 3 kampioenen; alle 3 de CMV5 teams zijn op de 1e plaats geëindigd!!!

 

Minicompetitie 

Naast de NeVoBo competitie spelen we met de mini’s een tiental toernooien met verenigingen uit de buurt. Ook dit gebeurt in 2 competities.                                                                                                                                                 Eind september was het eerste toernooi. We zijn gestart met 9 teams; 6 teams uit Bruinisse en 3 teams uit Zierikzee. Bij niveau 1 hadden we helaas geen teams, maar in de niveaus 2, 3, 4, 5 en 6 des te meer. Na 5 toernooien was de najaarscompetitie alweer voorbij en hadden we de volgende eindstanden:

 

 

Niveau 2

Niveau 3

Niveau 4

Niveau 5/6

3e plaats Forza B5

1e plaats Forza B3

3e plaats Forza B2

4e plaats Forza Z1

4e plaats Forza B6

3e plaats Forza Z3

5e plaats Forza Z2

 

 

4e plaats Forza B4

6e plaats Forza B1

 

 

In januari begonnen we weer met een schone lei en eind januari stond het eerste toernooi voor de deur. Dit keer begonnen we met 10 teams; 6 teams uit Bruinisse en 4 teams uit Zierikzee. Ook in de voorjaarscompetitie hadden we weer 5 toernooien en half april was al weer het laatste toernooi van het seizoen. De eindstanden:

 

 

Niveau 2

Niveau 3

Niveau 4

Niveau 5/6

1e plaats Forza B6

1e plaats Forza B3

1e plaats Forza B2

2e plaats Forza Z1

3e plaats Forza B5

3e plaats Forza Z3

3e plaats Forza Z2

 

5e plaats Forza Z4

4e plaats Forza B4

4e plaats Forza B1

 

 

Het is goed om te zien, dat een aantal teams hard vooruit zijn gegaan. Ook bij de najaarscompetitie hadden we bijna op elk niveau kampioenen. Bij niveau 5/6 is het net niet gelukt, op onderling resultaat is Forza net 2e geworden. Ook hebben we dit seizoen weer nieuwe minileden mogen verwelkomen. In Bruinisse is er weer een nieuwe groep gestart met kinderen uit groep 4.

 

Activiteiten

Naast de jeugdcommissie, die alle zaken omtrent de teamindeling en trainingen e.d. regelt, heeft vv Forza SD ook een activiteitencommissie voor de jeugd. Deze bestaat uit Els Munter, Marjo Arensman, Annelies van Oudheusden, Marga Timmerman en Esther Muller. Zij hebben dit seizoen, onder andere met hulp van Marcel Schietekatte, een aantal leuke activiteiten voor de jeugd georganiseerd; speculaaspoppenverkoop, natuurlijk met pannenkoeken en het vliegend schip! Maar er is ook geschaatst in Den Haag en gezwommen en patat gegeten bij de laatste thuiswedstrijd. Na afloop van het seizoen heeft de jeugd meegedaan aan een beachvolleybaltoernooi in Etten – Leur.  Naast dit toernooi zijn er ook nog leden voor een volleybalweekend afgereisd naar Duinrell.  

 

Jeugdcommissie

Aan het einde van dit seizoen vinden er een aantal wijzigingen plaats in de samenstelling van de jeugdcommissie. Martin Smolders stopt met zijn werkzaamheden en Els Munter en Anne Struijk komen de gelederen versterken. Op naar het volgende seizoen!