Eredivisie en topdivisie volleybal in Bru

Om het seizoen waarin Forza 10 jaar bestaat in te luiden organiseren we in samenwerking met Laudame/VCN uit Capelle aan den IJssel een volleybal driekamp op hoog niveau. Op zaterdag 16 september zal sporthal de Vanger daarom om 13.00 uur zijn deuren openen. Tot en met ongeveer 20.00 uur kun je verschillende volleybalwedstrijden bekijken. De teams hebben je support altijd hard nodig!

Deelnemende teams

De drie deelnemende teams zijn actief in de Eredivisie: Peelpush uit Weert en in de Topdivisie: Oskam/Taurus uit Houten en Laudame/VCN uit Capelle aan den IJssel. Ze zullen de strijd aangaan om zo goed mogelijk voorbereid de nieuwe competitie in te gaan.

Forza Schouwen-Duiveland 10 jaar

Het evenement wordt dus onder andere georganiseerd door Forza Schouwen-Duiveland omdat de vereniging komend seizoen 10 jaar bestaat. Verder in het jaar zal het nog vaker gevierd worden door nog meer activiteiten, maar dit driekamp is een mooie start.

Facebook

Op de Facebook pagina van VV Forza Schouwen-Duiveland is een evenement aangemaakt waar je op de hoogte kunt blijven van nieuwtjes, feiten en updates over het driekamp op 16 september. Kom je kijken? Zet jezelf dan op aanwezig. Weet je het nog niet zeker? Blijf dan op de hoogte door jezelf op geïnteresseerd te zetten.

Zeeuwse connecties bij Laudame/VCN

Het is geen toeval dat de dames van Laudame/VCN voor Zeeland hebben gekozen. Het team heeft een directe Zeeuwse connectie: hoofdtrainer Ivo Munter en assistent trainer Ard Kramer hebben in Zeeland leren volleyballen, respectievelijk bij Kwiek (nu Forza Schouwen-Duiveland) en het voormalige Even Kijken uit Zuidzande. “Het is altijd weer leuk om in Zeeland terug te komen. We hopen dan ook dat de volleyballiefhebber het affiche interessant vinden om een bezoekje te komen brengen aan Bruinisse” aldus de enthousiaste trainer/coach Ivo Munter.

 

Het programma voor zaterdag 16 september:

Wedstrijdprogramma:

13.00 zaal open
14.00     Peelpush            –              Oskam/Taurus
16.00     Laudame/VCN  –              Oskam/Taurus
18.00     Laudame/VCN –              Peelpush

 

Locatie
Sporthal de Vanger
Molenstraat 52,
4311 ED Bruinisse

 

Tot dan!