Sponsoren

 

Sponsor worden van VV Forza Schouwen Duiveland

 

Volleybal Vereniging Forza Schouwen–Duiveland is de ambitieuze en hechte volleybal vereniging op Schouwen Duiveland, gefuseerd uit vv Mevo uit Zierikzee en vv Kwiek uit Bruinisse. De thuisbasis voor de wedstrijden is dan ook afwisselend in Sporthal Onderdak in Zierikzee en Sportzaal de Vanger in Bruinisse.

Met ca 200 leden bestaat de club uit Heren, Dames en Jeugd teams die wekelijks zowel in de  Nevobo competitie regio Zuid Holland, Brabant en Zeeland spelen als ook in de lokale recreatiecompetitie op vrijdagavond in Sporthal Onderdak.

 

VV Forza heeft de ambitie om het boegbeeld te zijn van het Volleybal op Schouwen-Duiveland en daarnaast in de regio een grote naamsbekendheid te vergaren. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van de vele leden, vrijwilligers en een aantal betaalde trainers. De maatschappelijke betrokkenheid is groot; we stellen ons ten doel voor ieder lid een team te hebben. Echter zonder sponsors zijn onze mogelijkheden beperkt.

 

VV Forza is dan ook op zoek naar ondernemers en instellingen die het maatschappelijk belang van een vereniging als VV Forza ook zien, onderschrijven en zich betrokken daarbij voelen. Bedrijven die waarde hechten aan een gezond sportklimaat en een bloeiend verenigingsleven, dat bijdraagt aan de leefbaarheid van ons eiland

 

Als tegenprestatie biedt VV Forza haar sponsors de mogelijkheid om haar teams te gebruiken als exposure voor het bedrijfslogo als shirt sponsor, door middel van reclame borden in de zaal en natuurlijk op de VV Forza site. VV Forza heeft als doel om sponsor relaties voor langere tijd aan te gaan, om de ambitie te kunnen borgen en herkenbaar met haar sponsors verbonden te zijn. In alle publicaties, zoals de wekelijkse wedstrijdverslagen met actiefoto in de PZC en Wereldregio komt ook de sponsors aan de orde en veelal in beeld. Voor de sponsors hebben we de ambitie om jaarlijks de competitie af te sluiten met een sponsorevenement, waarbij u en uw relaties natuurlijk van harte welkom zijn.

 

VV Forza heeft voor haar potentiële sponsors een heldere brochure samengesteld die we graag onder uw aandacht brengen en met u bespreken. Als u belangstelling heeft kunt uw dat op deze site aangeven, dan neemt onze heer J. Oostendorp, verantwoordelijk voor de uitvoering van het sponsorbeleid, graag contact met u op.

 

Klik hier voor Email naar dhr. Oostendorp 

 

Met vriendelijke groet

 

W.(Wim) M. Munter

Bestuurvoorzitter

VV Forza Schouwen-Duiveland