Openingstoernooi recreatie

Op 5 september is de recreatiecompetitie van start gegaan met het traditionele openingstoernooi. Voor menigeen een eerste kennismaking met de nieuwe volleybalvelden in sporthal Sportblok. Het toernooi is gewonnen door het team bestaande uit Co, Sharon, Linda, Marnix en Willy.

Zowel in de halve competitie met volledige sets tot 25 punten als in de halve competitie met snelle sets tot 5 punten bleven zij veelal aan de goede kant van de score.

Het publiek en de organisatie bleef dan ook een echec bespaard toen zij in de halve finale, na lang te hebben achtergestaan, alsnog met 25 – 22 hebben kunnen winnen van het team dat bestond uit Jacco, Stefanie, Robin, Marieke, Marcel en Mieke. Dit team kwam (eigenlijk te) laat op stoom. In de strijd om de 3e plaats waren ze dan ook een klasse beter (25 – 18) dan het team dat bestond uit Gerard, Louis, Wim, Mirella en Marian. Een team dat duidelijk geknakt uit de halve finales was gekomen waarbij ze met 25 – 12 op hun broek kregen.

De strijd in de finale was er één zoals het hoort te zijn: bol van spanning, emoties en prachtige rally’s. Het team met Leon, Jaap, Nettie, Julia en Leen kon het uiteindelijk met 24 -26 niet bolwerken tegen de uiteindelijke winnaars.