Op zoek naar een naam voor het nieuwe sportcomplex

 

De gemeente Schouwen-Duiveland is op zoek naar een naam voor het sportcomplex dat aan de Lange Blokweg wordt gerealiseerd. We dagen jullie uit om met een passende naam te komen. Suggesties kunnen jullie insturen tot en met eind februari 2014. De winnende naam wordt bekendgemaakt bij de opening, naar verwachting aan het einde van de zomer van 2014. De winnaar ontvangt een membercard, inclusief welkomstpakket, waarmee je een jaar lang gratis kunt fitnessen en zwemmen en heeft de eer dat zijn of haar naam voor altijd bij de ingang prijkt.

 

Meedoen

De hele maand februari 2014 kunnen jullie suggesties insturen via www.schouwen-duiveland.nl. Het is mogelijk om meerdere namen in te sturen. Een jury selecteert vervolgens 3 tot 5 namen. Deze namen worden in april 2014 gepubliceerd op de gemeentelijke website. Vervolgens krijgen alle inwoners de gelegenheid om te stemmen. De naam met de meeste stemmen wint.

 

 

Het sportcomplex bestaat uit het sportcentrum, een clubgebouw en velden voor de hockey-, korfbal- en handbalvereniging. Doordat al deze voorzieningen dicht bij elkaar liggen, spreken we ook weleens van een sportboulevard. Deze locatie verdient een passende en herkenbare naam. Het sportcentrum op het sportcomplex behoort overigens niet tot de prijsvraag en krijgt de naam van exploitant Laco op de gevel. Gedurende het traject voor de ontwikkeling van het sportcomplex is er vanuit de gemeente aandacht geweest voor de belangen van burgers en belanghebbenden. Aan deze koers willen we vasthouden en daarom dagen we de inwoners uit om met een goede naam te komen.