Seizoen 2017-2018 gaat van start!

Forza Volleyballers en Volleybalsters!

Welkom bij ons nieuwe seizoen. We hebben weer veel sportieve uitdagingen en ambities in het vooruitzicht. De vakanties zijn (bijna) voorbij en we hopen dat iedereen een blessurevrije vakantie heeft gehad en weer veel zin heeft in het nieuwe seizoen. Een bijzonder seizoen want VV Forza Schouwen Duiveland bestaat dit seizoen 10 jaar! Dat gaan we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan, maar daarover later meer.

Gedurende de vakantie periode zijn er Forza spelers en speelsters die hebben meegedaan aan beachvolleybal wedstrijden om de conditie op peil te houden. Het recreatie beachvolleybal in Haamstede op dinsdagavond onder leiding van Marnix den Boer heeft (bij goed weer) veel enthousiaste belangstelling getrokken.

Start van de trainingen

We zijn weer aan het puzzelen geweest om het nieuwe trainingsrooster rond te krijgen. De tijden en locaties zijn bijna ongewijzigd ten opzichte van het vorige seizoen. Dames 1 en Heren 1 zijn al twee weken aan het trainen. Dames 2 en Heren 2 zijn afgelopen week ook weer aan het trainen begonnen.

De jeugdteams starten in de eerste schoolweek die begint met maandag 28 augustus. De jeugdcommissie is nog aan de slag met de definitieve invulling van de teamindeling en bekijkt wie er met een hoger team kan meetrainen.

De recreatie training in het Sportblok start op dinsdagavond 5 september, ook hier op dezelfde tijd en plaats als vorig seizoen.

Eerste divisie dames in de Vanger

Als eerste activiteit in het kader van het Forza 10-jarig bestaan, organiseren we op zaterdag 16 september Dames Eerste Divisie demonstratiewedstrijden in de Vanger. We doen dat in samenwerking met Dames 1 van VCN Capelle, waarvan Ivo Munter de trainer/coach is. Zij spelen tegen eerste divisie teams van VV Peelpush uit Meijel en VV Taurus uit Houten. De wedstrijden starten om 14.00 uur en eindigen rond 20.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om op de foto te gaan met je favoriete speelsters en natuurlijk voor een handtekening (neem je shirt mee!).

Zet de datum alvast in je agenda en houdt de Forza site en Facebook in de gaten voor nadere informatie.

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Laten we er met elkaar weer een sportief en mooi seizoen van maken en aardig zijn voor de scheidsrechter, want…

Forza, dat ben je zelf !

 

Namens het Bestuur
Wim Munter
VV Forza Schouwen Duiveland
Voorzitter