Steun Forza en maak kans op prachtige prijzen!

Steun forza, doe mee met de vriendenloterij!

De VriendenLoterij maakt het mogelijk! 50% van je inleg gaat direct naar de clubkas van V.V. FORZA Schouwen-Duiveland en jij maakt elke maand kans op fantastische geldprijzen oplopend tot 100.000 euro en tienduizenden andere prijzen, waaronder auto’s en reischeques en elke maand een hoofdprijs van 2 miljoen Euro!

Op donderdag 27 februari aanstaande organiseren wij van V.V. FORZA Schouwen-Duiveland een speciale belactie met de VriendenLoterij. Je kunt in de avond gebeld worden door één van onze leden, met de vraag of jij onze organisatie wilt steunen door mee te spelen in de VriendenLoterij.
Elk jaar wordt het lastiger om onze begroting sluitend te krijgen. Met deze actie willen wij geld inzamelen voor nieuw materiaal en andere jaarlijks terugkerende kosten.  Jouw steun kunnen wij daar goed bij gebruiken!

Winnen is leuker met de VriendenLoterij. Voor jou en voor V.V. FORZA Schouwen-Duiveland!

Als je niet gebeld wordt, maar ons wel wilt steunen, ga dan snel naar https://www.vriendenloterij.nl/Meespelen.htm?beni=100038
Ook via deze weg kun je een lot bestellen voor V.V. FORZA Schouwen-Duiveland!

Elke maand kans op een hoofdprijs van 2 miljoen Euro en nog veel meer. Ga naar de webpagina: https://www.vriendenloterij.nl/prijzen.htm voor het volledige prijzenpakket.

Ben je nog geen 18 jaar. Geef dit bericht dan door aan je ouders.