UPDATE LACO ZIERIKZEE CORONA REGELS

Corona maatregelen in Laco 

Naar aanleiding van de verscherpte corona maatregelen en als aanvulling op de onderstaande (RIVM) Nevobo regels, zijn deze maatregelen van toepassing voor de Recreatie en Nevobo volleybal-wedstrijden en -trainingen in de Laco Sporthal in Zierikzee. 

 

 1. De wedstrijden (en trainingen) worden zonder publiek gespeeld (met uitzondering voor de begeleiders/chauffeurs van de bezoekende jeugdteams, zij nemen plaats op de tribune met 1,5 meter afstand).
 2. In de zaal mogen er gedurende de wedstrijden, op en rond het speelveld, alleen spelers(sters) aanwezig zijn met coach(es), scheidsrechter(s), teller(s) en Forza bestuur/commissieleden.
 3. De niet-spelende aanwezigen (coaches/wisselspelers/tellers) moeten tijdens de wedstrijden op de bank zitten (niet staan!) met de 1,5 meter tussenruimte.
 4. De ingang van de zaal is via de centrale entree van de Laco receptie. De uitgang van de zaal is via de gang langs de kleedkamers.
 5. Na afloop van de wedstrijd dient iedereen zo spoedig mogelijk de zaal te verlaten.
 6. De opkomende teams wachten in de receptieruimte of langs de wand in de zaal (met 1,5 meter, totdat het speelveld verlaten is door de voorafgaande teams. 
 7. De kantine biedt plaats aan max 30 personen (zitplaatsen) en is tot 19.00 uur geopend, daarna is de slechts de entree beschikbaar als wachtruimte. Altijd met de 1,5 meter afstand.   
 8. We adviseren iedereen in trainingspak en wedstrijd tenue naar de zaal te komen en ca 5 minuten voor het begin van de wedstrijd aanwezig te zijn. 
 9. We adviseren geen gebruik te maken van de kleedkamers en douches. Kleedkamers (max 6) en de douches (max 2) met 1,5 meter afstand zijn zeer beperkt beschikbaar.
 10. We adviseren om na afloop van de wedstrijd het Laco complex zo spoedig mogelijk te verlaten. 
 11. Er mag in en rond het Laco complex geen meegenomen dranken worden genuttigd.
 12. In de binnenruimten van Laco, exclusief de sportzalen, is het wenselijk om mondkapjes te dragen; het betreft hier publieke ruimten.   
 13. Er is een Forza Corona Coördinator (FCC) aanwezig als aanspreekpunt voor de aanwezigen en om eea in goede banen te leiden. Bij vragen nav deze maatregelen is het besluit van de FCC bindend.

We vragen iedereen zich aan deze noodzakelijke regels te houden en natuurlijk het gezond verstand te blijven gebruiken. De risico’s van besmetting zijn altijd aanwezig en de boetes voor de vereniging zijn hoog! (€4000,= per overtreding). 

 

Laten we ook op elkaar letten want:” Forza: dat ben je zelf !!”

 

VV Forza Schouwen-Duiveland 

Oktober 2020

Algemene richtlijnen  Nevobo  

De volgende algemene (RIVM) richtlijnen gelden 

 1. Voor alles geldt: gebruik je gezond verstand  
 2. Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen 
 3. Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen  
 4. Houd 1,5 m afstand met personen van 18 jaar of ouder (uitzondering tijdens het sporten) 
 5. Vermijd drukte  
 6. Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie  
 7. Gebruik zoveel mogelijk je eigen materialen  
 8. Volg de regels en aanwijzingen van de locatie waar je bent  
 9. Schud geen handen en vermijd ander fysiek contact zoals high fives of knuffels  
 10. Vermijd hard stemgebruik  
 11. Het zingen van liedjes of yells is niet toegestaan.