SAVE THE DATE: Zeelandcup 2019

Beste Volleybalvrienden,

 

Hierbij de uitnodiging voor de 2e editie van de ZeelandCup. Na een succesvolle 1e editie die georganiseerd is door Forza SD in Zieirikzee, hebben de verenigingen Mytilus uit Goes en VVS’92 uit Vlissingen de handen ineen geslagen voor deze editie. De ZeelandCup zal dit jaar op zaterdag 7 september 2019 plaatsvinden. Zet het in je agenda en stuur binnen je vereniging een “save the date” uit.

 

Afhankelijk van de aantal inschrijvingen voor dit jaar (vorig jaar 33 teams in totaal), hopen we de dag omstreeks 12:00 uur te starten. Locatie van deze ZeelandCup zal het Omnium zijn aan de Zwembadgweg 4, 4463 AB Goes (https://omnium.nl/sport/). Zoals ook vorig jaar, staat inschrijving dit jaar open voor de seniorenteams en de ABC-jeugdteams.

 

We hopen het gehele toernooi te kunnen afsluiten met een climax. Deze apotheose zal ongeveer vanaf 19.30 uur gaan plaatsvinden op één van de velden, alwaar het een en ander in de loop van die middag zichtbaar zal worden. We kunnen daar nu nog niets over zeggen, maar houd vooral alle social media uitingen van de ZeelandCup in de gaten. Zo zal de Zeeuwse media (PZC, BN/De Stem en Omroep Zeeland) ook aandacht gaan schenken aan deze “klapper” als afsluiting van de dag.  We hopen dat vele deelnemers, aanwezigen, supporters en belangstellenden de tribunes vol zullen gaan maken. Catering (tegen eigen betaling) is aanwezig en zal rekening gaan houden met vele bezoekers.

Inschrijving van de teams uiterlijk zondag 7 juli 2019.

 

Wij als organisatie zijn al begonnen met de nodige voorbereidingen. Wij worden al enthousiast van dit fraaie evenement en ook van de klapper, een zgn. “toetje van de dag”.

 

Met vriendelijke sportgroeten,

 

Namens de organisatie

vv Mytilus en VVS’92