GEEN PUBLIEK BIJ THUISWEDSTRIJDEN

 

Lieve supporters,

Als vereniging hebben we samen met Dorpshuis de Vanger in Bruinisse en Laco in Zierikzee besloten om geen publiek toe te laten tijdens thuiswedstrijden en toernooien. In de Vanger mag maar een gelimiteerd aantal mensen in de kantine en op de tribune plaatsnemen. Daarnaast is ieder sporter die niet deelneemt aan de wedstrijd, ook publiek. Zodra wij publiek toelaten, kunnen we niet voldoen aan de gestelde regels.

 

Begeleiding welkom

Natuurlijk zijn begeleiders van de jeugd (chauffeurs) wel welkom om op de tribunes en in de kantine plaats te nemen. In de Vanger heeft José mooie gele stickers geplakt waar je mag zitten. In Laco zijn zitplaatsen met kruizen aangegeven. Let op, je mag NIET staan!

Leden als publiek

Aan al onze leden willen we vragen om elkaar te komen supporteren tijdens thuiswedstrijden! Als je tenminste voor of na het aan te moedigen team speelt. We moeten ons dan nog aan de norm van 24 man (in de Vanger) en 11 man per 2 velden (in Laco) houden, en aan de 1,5 meter, maar op deze manier kunnen we de tribunes toch een beetje vullen.

Looproutes en coördinatoren

Voor iedereen zijn op beide locaties looproutes aangegeven waar iedereen zich aan moet houden. Deze staan duidelijk aangegeven.

Tegenstanders

Aan tegenstanders vragen we vriendelijk om je thuis zoveel mogelijk in je sportkleding te kleden en na afloop thuis te douchen.. Er zijn weinig plekken en op die manier houden we het risico zo klein mogelijk.

LIVE mee kijken!

We gaan proberen om tijdens de thuiswedstrijden live streams via YouTube te starten, zodat onze trouwe supporters tóch naar hun favoriete team kunnen kijken 🙂

Speel je uit?

Moet je team uit spelen? NeVoBo, NOCNSF en wij adviseren dan om een mondkapje te dragen en de auto goed te ventileren.

Raadpleeg daarnaast altijd de website van de tegenstander om te kijken welke maatregelen zij treffen!

 

Let op. De 1.5 meter afstand is niet verplicht voor kinderen tot en met 18 jaar.