December actie gaat van start!

Hoi allemaal! Sinterklaas en Kerst zit er aan te komen, dat betekent dat de december actie van start gaat. Vanaf 1 november krijgt iedereen de kraskaarten (met uitleg en invullijst, zoals hieronder) mee van de trainers en coaches. Het is hetzelfde als vorig jaar. 3 vakjes open krassen = een speculaaspop of speculaastaartje.

Op 22 november moet iedereen de lijsten en kaarten weer ingeleverd hebben, zodat begin december iedereen van zijn poppen en taartjes kan genieten!

Succes met de verkoop!

Hopelijk halen we weer een mooi bedrag op voor de club om in 2020 leuke, sportieve dingen mee te doen met en voor de leden.

DOWNLOAD: Invullijst December actie

Hoe werkt de december kras-actie?

Stap 1: 

Laat je opa, oma, buurvrouw, vriendin, moeder of wie dan ook minimaal 3 vakjes open krassen. 

Stap 2:

Tel de bedragen onder de open gekraste vakjes bij elkaar op. Dit bedrag betaalt je opa, oma, buurvrouw (etc.) aan jou, voor Forza*.
* Dit kan direct óf later wanneer je het bedankje komt brengen.

Stap 3:

Laat de persoon zijn gegevens invullen op jouw invullijst én laat hem of haar een bedankje kiezen: Een speculaaspop óf een speculaastaartje. 

Stap 4:

Lever je volle invullijst uiterlijk 29 november in bij je trainer, zodat de vereniging de spullen kan bestellen. 

Stap 5:

Zodra alles er is, krijg je de speculaaspoppen en speculaastaartjes die je had besteld, zodat je deze uit kan delen aan de mensen op jouw invullijst. 

Vragen? Stel ze aan je trainer of stuur een mailtje naar