De winnaars van Heel Forza Bakt!!

Lieve allemaal,

Wat hebben jullie ontzettend je best gedaan! 🤯 We hebben de mooiste, meest kleurrijke, creatieve baksels zien langskomen. Cupcakes en taarten, prachtig gemaakt en gedecoreerd, in de vorm van een volleybal, in Forza kleuren, zelfs met volleybal netjes op de taart! En ze waren, volgens jullie, ook nog eens su-per lekker. Jammer dat we als jury niet hebben mogen proeven 🙁.

Na alle 20 (!wow!) inzendingen heeft de VV Forza Heel Forza Bakt jury, bestaande uit Janny (Jaida), André (Cindy), Robèrt (Daphne van Two Sweet) en de cameravrouw (Lourentine), 3 winnaars gekozen. We hebben gelet op originaliteit, creativiteit, netheid en natuurlijk de hoeveelheid Forza in, op en aan de taart!

En de winnaars zijnnnnnnnnnn

  • Anne & Annelieke!

heel forza bakt volleybal
Gefeliciteerd! Jullie winnen een volleybalshop cadeaubon van €20,- om je volleybalcollectie uit te breiden 😃 We nemen contact op met jullie om te vertellen hoe jullie de cadeaubon kunnen gebruiken.

  • Lieke en Lisa!

two sweet cookies winnaar heel forza bakt
Woehoee! Super goed gedaan. Jullie hebben 6 gratis cookies gewonnen van Two Sweet! 🍪🍪🍪🍪 Daphne neemt hiervoor contact met jullie op.

  • Alice!

heel forza bakt volleybal schouwen-duiveland
Wat een prachtige dripcake, hier konden we niet omheen natuurlijk! Met jouw baksel win je een bakpakket naar keuze t.w.v. €20,-! De jury neemt contact met je op om de invulling te bespreken.

 

Iedereen 1000 maal dank voor het meedoen. Wat zijn jullie creatief en enthousiast. Hopelijk kan heel Schouwen-Duiveland binnenkort weer gaan volleyballen. Want dat blijft toch het aller-aller leukste…!