Corona update 19-03-2020

 

Beste Forza Volleyballers, Volleybalsters, fans, sponsors en andere belangstellenden. 

 

De maatregelen in de bestrijding van het Corona virus, zijn verscherpt en de verwachting is dat de periode tot 6 april zal worden verlengd. Inmiddels hebben we van de NeVoBo informatie gekregen voor de komende periode en hebben we onze maatregelen uitgebreid. 

 

Dat houdt in dat per direct:

 

  • Alle NeVoBo wedstrijden behorende bij de lopende senioren- en jeugdcompetitie worden gecanceld. Ook de geplande PD wedstrijden gaan niet door. De NeVoBo beraadt zich nog wat dat voor de eindstand in de poules betekent en hoe er met promotie/degradatie zal worden omgegaan.

(Wellicht via een toernooi systeem).  Met name is dat van belang voor onze Dames 2 en Heren 2. Als jullie hier ideeën over hebben mogen jullie deze doorgeven aan Wim, Louise, Marnix, Esther of Daphne óf direct aan de NeVoBo! Wordt vervolgd.

 

  • Alle Forza trainingen van zowel de senioren- als de jeugdteams blijven  stilgelegd tot in ieder geval 6 april. Over het vervolg zullen we opnieuw communiceren.

 

  • De recreatie competitie op de vrijdag blijft stilgelegd tot 6 april. Er zijn nog 2 rondes te spelen om de competitie af te ronden. We hebben nog speelavonden beschikbaar en afhankelijk van het kunnen starten na 6 april, zullen we besluiten of de 2 rondes nog gespeeld worden. 

 

We hebben besloten om, zodra er weer getraind mag worden, een evenement te organiseren om met alle leden dit bijzondere seizoen toch goed en met elkaar te kunnen afsluiten. Wordt vervolgd.

 

We blijven vertrouwen dat we met deze maatregelen, een bijdrage te leveren om de corona crisis tot een goed einde te brengen. 

 

“Blijf in beweging!!”

 

VV Forza Schouwen Duiveland 

Namens het bestuur 

W.M.Munter