ZeelandCup 2019: Forza succes!

Nadat Forza vorig jaar de ZeelandCup organiseerde in Zierikzee, was het dit jaar de beurt aan VV Mytilus en VVS’92 om de handen ineen te slaan en een geweldig toernooi neer te zetten. Met maar liefst 34 teams uit alle hoeken van Zeeland was het een volleybal dag waar continu mooi spel te zien was. Ook Sliedrecht Sport Heren 1, Landskampioen Orion en Caruur Volley Gent kwamen op bezoek voor een driekamp wat de dag extra speciaal maakte.

Forza met succes terug naar huis

Onze teams hebben goede resultaten geboekt. Jongens C en Dames 2 werden kampioen in hun poule en keerden zonder setverlies terug naar Schouwen-Duiveland. Ook Heren 2 werd kampioen in hun poule. Gefeliciteerd!

Heren 1 greep net naast het plekje in de finale en werden dus 2de in de poule. Een knappe prestatie met extra hulp van oud lid Jos Frickus en Leon van Mytilus.

Meiden A werd 2de, na een spannende eerste set in de eerste wedstrijd werd er meer gelet op het verbeteren van het eigen spel, hier was een goede stijgende lijn in te zien, waardoor, ondanks verlies, toch trots terug gekeken wordt op de wedstrijden.

Ook dames 1 wist niet te winnen, zij werden 3de, maar ook hier was een goede stijgende lijn te herkennen. Wat er te zien was binnen het team, biedt mooi perspectief voor het komende seizoen.

Invallers en nieuwe spelers

Voor meerdere teams was het ook wennen aan elkaar. Nieuwe teamindelingen, jeugd speelsters die hun minuten maakten in de senioren teams en nieuwe leden die voor de eerste keer meededen aan competitie wedstrijden: we zagen het allemaal gebeuren tijdens de ZeelandCup.

Bedankt!

VV Mytilus en VVS’92, bedankt voor de organisatie. Het was een top oefendag waar al onze teams goede leermomenten uit kunnen halen voor komend seizoen.