Wordt een vriend van Forza SD!

Doel van de ‘Vrienden van Forza’

De ‘Vrienden van Forza’ heeft als doel het leveren van een bijdrage aan de jeugdontwikkeling binnen Forza Schouwen-Duiveland. De bijdrage zal worden gebruikt voor activiteiten en clinics voor de jeugd. Daarnaast kan de bijdrage gebruikt worden voor de aanschaf van jeugdmaterialen. Ook door u aangedragen suggesties zijn welkom!

Uw bijdrage

Wanneer u vriend wil worden van Forza, doneert u 50 euro per jaar. Uiteraard is een extra bijdrage, ten behoeve van onze jeugd, welkom.

Wat krijgt u er voor terug

Allereerst dient u natuurlijk het maatschappelijke belang op het eiland. U helpt de volleyballende jeugd op Schouwen-Duiveland. Daarnaast komt uw (bedrijfs-)naam te staan op een speciaal bord, wat komt te hangen in Sporthal de Vanger.  Ook zal uw naam op de site www.forza-sd.nl komen. Jaarlijks ontvangt u nog een kleine attentie als dank.

Aanmelden

Voor aanmelding, vragen en suggesties kunt u contact opnemen via  Heeft u interesse om een grotere sponsorbijdrage te leveren aan Forza Schouwen-Duiveland? Vraag vrijblijvend informatie via bovenstaand emailadres!